Glazbeni Program

                                                                                     

                                                           BARITON TRIO

Band Bariton Trio naslanja se na melodijsko i kolorativno sviranje i improviziranje. Takvom smjeru pridonosi i karakteristika instrumenta jer bariton gitara po svojoj prirodi teži više ka oblikovanju melodija nego konstruiranju apstraktnih zvučnih linija. Zbog takvog pristupa, glazba koju stvaraju ova trojica glazbenika postaje zvučnim magnetom za slušatelje raznih žanrovskih provenijencija. Osim autorskih skladbi Ivana Kapeca, trio je u svoj repertoar uvrstio i uspješnice Pink Floyda, Nicka Cavea i Kurta Weila.

Petak, 19/10/2018 @ 21:30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ivan Kapec – gitarist i skladatelj

Svirao je u brojnim sastavima, a od 2001. vodi autorski trio s kojim je snimio dva albuma. Osnivač je multimedijalne skupine TrianguliZona s kojom nastupa na brojnim festivalima. Od 2009. vodi future jazz sastav Capisconne electro unity.

Luka Veselinović – kontrabasist, bas-gitarist, aranžer, skladatelj i svestrani umjetnik

Svirao je i surađivao s mnogim eminentnim glazbenicima. Kao polaznik renomiranog bostonskog Berkleeja, izabran je da svira u tamošnjem All Star jazz bendu.

Borko Rupena – bubnjevi

Dolaskom u Zagreb na studij, ozbiljnije i profesionalnije kreće u istraživanje improvizirane glazbe i američke jazz kulture te upoznaje svog velikog uzora, mentora i prijatelja, Krunu Levačića koji ima veliki upliv na njegov pristup glazbi. Svirao je s glasovitim jazz umjetnicima te je aktivan u nekoliko projekata poput 4in3+1, Sonic Diptych, Atma Mundi Ensemble.

Sponzori
Medijski sponzori
Suradnici

Copyright 2017.

Izrada web stranica: Netlex